nov
28
2013

Kijk nu onze nieuwe video voor de revolutionaire OxyGeneo huidverzorging gedemonstreerd door Desi van de Broek in haar eigen schoonheidssalon Delica Derma in Oss.

Klik op foto om naar de video te kijken:

 news-oxygeneo

Dit nieuwe en unieke concept, OxyGeneo™ Technologie, is geïnspireerd door de therapeutische effecten die al eeuwenlang aan natuurlijke warmwaterbronnen worden toegeschreven. Het is bekend dat warmwaterbronnen hoge concentraties koolstofdioxide bevatten die de zuurstofvoorziening in de huid stimuleren.

OxyGeneo Technologie imiteert het natuurlijke effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar de behandelde gebieden te sturen. Hierdoor wordt de opname van regenererende ingrediënten geoptimaliseerd. OxyGeneo reinigt en exfolieert bovendien de bovenste huidlaag. Deze combinatie van zuurstofvoorziening in de huid en exfoliatie geeft de huid nieuwe energie en een stralende, goed verzorgde, gebalanceerde en gezonde teint.

In de video demonstreert Desi van de Broek, eigenaresse van Delica Derma en beauty award winnaar (beste newcomer 2013), de OxyGeneo technologie in haar salon in Oss.

Voor meer info over schoonheidssalon Delica Derma: http://www.delicaderma.nl

Voor meer info over OxyGeneo: http://www.geneo.nu

Film materiaal huren

icon
label
4.jpg

Betere shots met beter apparatuur

Op zoek naar een camera of bijbehorende lenzen? Wil je jouw project professioneel belichten met diversen filmlampen? Of wil je een scène wat meer flair geven door gebruik te maken van een dolly of craneshot? Geen probleem! Bekijk ons fantastische assortiment en reserveer nu!